Danse-vignet - Sorø Danseforening Sorø Danseforening - logo

Dansere tjekket af sponsor

Karen Marie Albrecht Olesen undersøges af kiropraktor Carsten Nøddeskou.

Over to tirsdage blev garderoben ved Sorø DanseForenings træningslokale omdannet til en kiropraktisk klinik.

Firmaet Kiropraktorerne i Sorø er sponsor for SDF og chefkiropkator og indehaver Carsten Nøddeskou havde derfor flyttet sin klinik til danselokalerne på Ankerhus. Klinikken ligger normalt på Torvet i Sorø.

Sponsoratet dækkede en undersøgelse af samtlige sportsdansere for småfejl i krop og led og en første behandling for eventuelle skader påført i opvæksten.

Alle sportsdansere undersøgt og tjekket igen
Arrangementet blev en succes og alle sportsdansere tog mod tilbuddet. Det blev fulgt op af Carsten Nøddeskou, da han igen tjekkede danserne efter ekstratræning om lørdagen. Om arbejdet med danserne siger han:

"Danserne har fået en grundig undersøgelse af deres bevægeapparat, hvor ledbevægelighed og funktionalitet har været analyseret.

Der blev på trods relativt af få subjektive klager fundet overraskende mange problemer, hvilket dels tyder på en stor evne til at kompensere, dels stor styrke og dels en høj viljestyrke.

Fremtiden lover godt
Når danserne på trods af de nævnte problemer i deres bevægeapparat alligevel har kunnet præstere så godt som de hidtil har gjort, lover det godt for fremtiden. Nogle dansere er midt i maj færdigbehandlede, andre er stadig under behandling. Da der går et stykke tid efter at fejl er rettet før koordination og styrke er på plads, er resultatet af Danmarksmesterskabet i maj 2014 med guld og sølv bemærkelsesværdigt. og lover godt for fremtiden.

Med en velfungerende krop skulle de unge mennesker gerne opleve at kunne udøve deres sport uden smerter, spændinger eller andre gener, og dermed få en større daglig fornøjelse af at træne samt være i stand til at indfri deres ambitioner."

(Klik på et foto for at se en større version)

 Mere:

Kontakt foreningen

Tilmelding

Hvad koster det at danse?

Hvornår kan man danse?

Dans for ægtepar og par

Sportsdans

Forside Dans for par Sportsdans Dans for børn Tider & Priser Om SDF Kontakt