Danse-vignet - Sorø Danseforening Sorø Danseforening - logo

9 sejre til Sorø i nytårsturnering

Sorø fik hele 9 sejre med hjem fra årets første første turnering i standarddanse og latinamerikanske danse.

10 par fra Sorø danseforening deltog søndag den 3. januar i Nytårstutnering 2010 i Køge, arrangereret af BB dans. Par fra hele Sjælland var invitere til at deltage, og alle aldersklasser var repræsenteret. 6 af parrene fra SDF hentede de 9 sejre.

Førstepladser i begge kategorier, standard og latin, gik til følgende par:

I Junior I talent gik sejren i latin til Victor Lindholm - Deborah Heimann Karva, der også vandt en 2. plads i standarddanse.

I Ynglinge konkurrence fik Kasper Barslund - Emilie Piil en førsteplads i standard og efterfølgende tog de en 2. plads i latin-amerikanske danse.

Endelig vandt Kent Madsen - Trine Hansen standardanse for Star International række.

Øvrige placeringer:

Stævnet varede 10 timer og var en god optakt til DM i standarddanse for de soranske par. Danmarksmestrene skal findes i Kolding 31. januar.

2009: Nyoprykket par blev dobbelt mester