Medaljevinderere ved DM i kombineret dans 2012

Bagest fra venstre bronzevinder Jesper Debel, Cecilie Krytz fraværende. Guldvindere Mona Nourbakhsh - Thor Kretzchmar. Sølvvindere Karen Marie Albrecht Olesen - Anders Lippert-Hansen. Guldvindere Søren Albrecht Olesen - Deborah Heimann Karva. Forrest sølvvindere Oscar Lindholm - Eva Hansen. Guldvindere Gustav Lindholem - Emilie Egegaard.

3 danmarksmesterskaber til Sorø

3 par fra Sorø blev mestre, da sæsonens sidste danmarksmesterskab i sportsdans blev danset søndag den 13 maj 2012.

200 dansere fra hele Danmark var mødt op for at dyste om mesterskabet i Ravnsborghallen i Køge. Titlen var Danmarksmester i kombineret, som er et mesterskab samlet over standarddanse og latinamerikanske danse.

Fra Sorø blev følgende danmarksmestre:

Børnepar vandt højere række
Der var kun 1 par i rækken Børn 1, derfor stillede Gustav og Emilie op i den ældre række Børn II, som de vandt. Da parret imidlertid ikke kan vinde begge rækker, måtte Gustav og Emilie aflevere medaljen for børn II rækken og modtage medaljen for deres respektive række Børn I.

2 sølvmedaljer og 1 bronze
Yderligere 2 sølvmedaljer kom til Sorø ved Oscar Lindholm - Eva Hansen i Minibørn Rekruttering og i Junior II Konkurrence ved Anders Lippert-Hansen - Karen Marie Albrecht Olesen.

Jesper Debel - Cecilie Krytz dansede en bronzemedalje hjem i Junior II Talent.

Victor Lindholm - Julie Christensen fik en 4. plads i Junior I Konkurrence, det samme gjorde Tobias Ebbe - Line Bahn i Voksne Konkurrence.

Ruben Ingemann Nikolajsen - Josefine Härkönen fik en 5. plads i Børn I Talent.

Stævnet varede godt 9 timer før de forskellige vindere var fundet.