Danse-vignet - Sorø Danseforening Sorø Danseforening - logo

Gode placeringer ved nytårsstævne

Sportsdanserne fra Sorø Danse Forening indledte det nye år med at hente gode placeringer i en nytårsturnering i Køge. Turneringen omfattede både standarddanse og latinamerikanske danse

Parrene fra SDF opnåede følgende placeringer:

Børn I Talent: 2 plads i både standard og latin til Oscar Lindholm - Eva Hansen.

Børn II Talent/ konkurrence: Vinder i begge kategoriers Mester række blev Gustav Lindholm - Emilie Egegaard.

A række: 2 plads i standard og 4. plads i latin til Ruben Ingemann Nikolajsen - Josefine Härkönen.

Junior II Konkurrence række: Victor Lindholm - Julie Christensen fik en 4. plads i standard og en 3. plads i latin.

Ynglinge Konkurrence/sport: 4. plads i standard og 3. plads i latin til Anders Lippert Hansen - Karen Marie Albrecht Olesen. Søren Albrecht Olesen - Sophie Przybylski. hentede en 2 plads i latin:

Voksne Konkurrence: I standarddanse fik Kent Madsen - Emilie Piil en 2. plads. I latin fik Anders Odgaard Nielsen - Britt Friis Ryde også en 2. plads.

Nytårsturneringen blev danset 5. januar 2014 i Ravnsborg-hallen og var arrangeret af BB-Dans ved Benita Løvgren og Kåre Mortensen.