Danse-vignet - Sorø Danseforening Sorø Danseforening - logo

Dansere støtter kampen mod kræft

Et udpluk af de Soranske dansere fra SDF der skal sælge stjerner til fordel for Kræftens bekæmpelse

Sorø Danseforening og danseskolerne støtter Kræftens Bekæmpelses kampagne "Stjerner for livet". Den sætter fokus på foreningens arbejde med børn og unge: forskning, rådgivning og forebyggelse.

- Her i Sorø Danse Forening har vi valgt at støtte børn og unge med kræft tæt inde på livet, siger Ib Lindholm Sorø Danse Forening.

- Vi sælger symbolske stjernepins til kr. 25,00 pr. stjerne, hvor hele overskuddet går til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Dans giver glæde - det smitter og giver overskud. En del af det overskud, skal vi give videre til dem der har behov, for kun ved fælles indsats når vi målet - et liv uden kræft.

Stjerne sælges for at hjælpe syge børn
Under mottoet” Raske børn hjælper syge børn” vil vore dansere sælge stjerner til fordel for børn og unge med kræft, samtidig vil der også være mulighed for at købe stjernerne på alle undervisnings-dage i SDF. Sorø Danse forening starter kampagnen op med at betale Kr. 1000,00, for den første sending stjerner. De samme stjerner kan så sælges af danserne til alle, der vil støtte os i den gode sag.

Det samlede beløb går ubeskåret til kræftens Bekæmpelse for børn og unge.

-  Vi er glade for at De Danske Danseskoler sætter fokus på foreningens arbejde til fordel for børn og unge, siger Majken Samsøe Moghaddas, udviklingschef Kræftens Bekæmpelse. Børn og unge er vores fremtid. Men Kræftens Bekæmpelse kan ikke gøre det alene. Ikke mange er bekendt med at vi er en privat forening der kun får 7% i offentlig støtte. Resten kommer fra private og erhvervslivet.

Motion beskytter mod kræft
- Ved at påvirke børn og unge til at få gode levevaner allerede i en tidlig alder og sikre at de tager disse gode vaner med sig resten af livet, kan ca. 1/3 af alle kræfttilfælde forebygges. Dans og andre former for motion er med til at beskytte dig mod kræft. Jo mere fysisk aktiv du er des mere falder din risiko for udvikling af kræft, udtaler Majken Samsøe Moghaddas.

- Derfor er samarbejdet med De Danske Danseskoler i fin harmoni med Kræftens Bekæmpelses værdier.

Mellem himlens stjerner og kroppens mysterier
Den fem takkede stjerne med den asymmetriske form signaler alle vore forskelligheder, både i vores kroppe og vores liv. Stjerner er symbol for håb - og visser vej. Vi skal tage vare på hinanden, vise fællesskab og forståelse. I dag får 1 ud af 3 danskere kræft. Vi skal hjælpe hinanden på vej – kun ved fælles hjælp når vi målet. Et liv uden kræft!

Freya Kretzchmar sætter stjerner på tøjet af Jesper Debel.

 Mere:

8000 kr. samlet ind til kampen mod kræft

Kontakt foreningen

Tilmelding

Hvad koster det at danse?

Hvornår kan man danse?

Dans for ægtepar og par

Sportsdans

Forside Dans for par Sportsdans Dans for børn Tider & Priser Om SDF Kontakt